Bezoek aan bedrijf

Een bezoekje aan uw bedrijf

Uw bedrijf bezoek houd meestal in dat er veel kinderen zijn en het een groot feest word. Daarom komt Sinterklaas voor een bedrijfsbezoek ook minimaal 40 minuten langs bij u met standaard 2 zwarte pieten, deze tijd kan uiteraard (per 20 minuten) worden uitgebreid ook zijn extra zwarte pieten mogelijk.

Zelf kunt u het feest compleet naar uw eigen wensen in vullen. Misschien heeft u zelf al een programma bedacht, maar natuurlijk denken wij graag met u mee om het feest een extra feestelijke invulling te geven.
Dan hebben we het over extra’s als acrobaat-pieten, paarden, springkussens, catering e.d. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er niets aan het toeval wordt overgelaten en dat de kinderen en volwassenen tijdens het bezoek aan uw bedrijf een onvergetelijk feest krijgen.

Bedrijfsbezoeken
Houd in: 1 Sinterklaas, 2 x Zwartepiet

Bedrijfsbezoek Normaal 40 min € 250,00
Bedrijfsbezoek Lang 60 min € 350,00
Extra Zwarte Piet 20 min € 25,00

 


Op 5 december geld een extra toelage van 50%.

Bij interesse in een bezoek kunt u ons mail sturen via bezoeken@sinterklaasbezoekjes.nl

  • Alle prijzen zijn ex btw.

Alle prijzen en producten zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen, aan onze teksten en afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleent.
Op al onze pagina’s, mails, berichten en advertenties zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, welke gelden bij Sinterklaasbezoekjes.nl